Kategoriat
Puhelinseksi

Puhelin domina

Jos kuuma henkinen puhelinseksi kiinnostaa, niin nyt tarjolla Sinulle on aito puhelin Domina. Jos pidät alistumisesta, niin älä jätä tätä väliin! Tämä tuhma mistress tarjoaa Sinulle roolileikit ja salaisten fantasioiden toteutuksen ja hän on vain soiton päässä. Mitä ikinä uskallatkin pyytää – tämä upea valtiatar sen toteuttaa. Älä ujostele turhaan, vaan antaudu äänien ja halujesi vietäväksi.

0700 12960

Ikäraja 18 vuotta. 2.95 €/min + pvm/mpm

Puhelimen välityksellä ei pysty yhdyntään eikä piiskaamiseen, mutta tämä domina tuo seksuaalista tyydytystä elämään roolileikeillään, sanoillaan ja äänillään – ehkä jo kuuleminen tuo tyydytystä elämääsi. Minkälaista leikkiä haluaisit pelata? Haluaisitko kenties alistua aisuriksi? Kuunnella tuhmaa käskytystä dominalta? Vai tuleeko muunlainen alistuminen mieleen? Alistuminen voi olla fyysistä, henkistä tai taloudellista. Jos tällaiseen ei ole mahdollisuutta tai uskallusta livenä, niin voit antautua tälle valtiattarelle puhelimessa ja anna naisen viedä takuuvarmaan nautintoon. Tämä leikki voi rohkaista toteuttamaan asioita myös livenä, joten ei kannata ohittaa mahdollisuutta.

Seksipuhelin on luotu Sinulle, joka haluaa kokea nautinnon huuman puhelimitse. Ole rohkea ja soita! Puhelin Domina – juuri Sinua varten!