Kategoriat
Puhelinseksi

Kotiläksy puhelinseksi Dominalta

Lutka tarjolla juuri Sinullle!

Meillä on linjoilla puhelinseksi Domina, joka on joko Sinun lutkasi tai orjasi. Ole rohkea ja soita heti! Domina odottaa jo soittoasi halukkaana. Mitä vielä odotat? Jos kotiläksyt ovat jääneet tekemättä, niin tämä domina uskaltaa rankaista tuhmaa miestä. Jos läksyt on tehty, niin tämä Domina alistuu mielellään juuri Sinun pikkuapulaiseksi. Haluatko kuulla lisää?

0700 12960

Ikäraja 18 vuotta. 2.95 €/min + pvm/mpm

 

Dominalta saat tyydytyksen

Dominalta voit pyytää mitä vain. Voit valita alistumisen tai käskyttämisen – onko käskyttävä nainen enemmän makuusi vai kenties nainen, joka haluaa olla orja? Vai haluatko kenties jotain muuta tältä väliltä? Sinä saat valita! Soita rohkeasti ja antaudu nautintoon naistemme kanssa! Muista, että saat pyytää kaikkea, mitä vain haluat. Domina toteuttaa villeimmätkin unelmasi. Nyt siis kaikki salaisimmatkin fantasiat peliin ja puhelinlangat laulamaan erotiikan sulosävelmiä. Ihanan kiihottava ajatus – tartu siis toimeen samantien.

Uskaltaudu nautinnon huumaan ja soita heti!

Mitä vielä odotat? Ota puhelin rohkeasti käteesi ja näppäile numero ja kuuntele Dominaa. Takuuvarmaa molemminpuolista nautintoa tiedossa, milloin vain ja missä vain. Kuumat ja kiimaiset naiset odottavat soittoasi vuorokauden jokaisena tuntina. Ole rohkea ja tartu puhelimeen. Välillä on hyvä purkaa paineita ja Dominan kanssa se onnistuu.